in 2019 ben ik naast engel-advies begonnen met engel-interieur advies.  Waarom zou je denken? 
Dat is toch heel iets anders? 

Dat klopt! En waar komt dat dan vandaan?
Toen ik 14 jaar oud was en moest bedenken welk vakken pakket ik ging kiezen en wat ik later wilde worden als ik groot was, zat ik op de rand van mijn bed en bedacht wat vind ik nu leuk om te doen. Ik keek om me heen en wist gelijk het antwoord. Mijn kamer opnieuw inrichten. Dus het antwoord was gevonden; binnenhuisarchiteckt. 

Na mijn MTS bouwkunde ben ik naar de kunstacademie gegaan, daar vond ik mezelf na 3 jaar via Edelsmeden bij Schilderen. Dat was niet helemaal het plan, dus ben ik met mijn MTS bouwkunde bij Ymere terecht gekomen. Daar 16 jaar met heel veel plezier gewerkt voordat ik in 2008 voor mezelf ben begonnen als adviseur. De passie voor binnenhuis architectuur werd gestild door onze vele verhuizingen en interne verbouwingen. Maar ook een vaste caravan en ons Volkswagen T2B (boullie) busje waren dankbare objecten om op los te gaan. 

Toen we in 2018 naar een huis buiten Amsterdam gingen kijken kreeg elk potentieel huis een verbouwingsplan en visuele voorstelling hoe het eruit moest komen te zien. Dus toen heb ik de knoop doorgehakt, en ben ik eindelijke de verschillende opleidingen voor interieur ontwerper gaan volgen. Na een opleiding voor binnenhuisarchitect, styling en ontwerpen voor de zakelijke markt ben ik eind 2019 gestart met Engel-interieur advies. 

 

Benieuwd wat ik voor jouw interieur kan betekenen? 

https://www.engel-interieuradvies.nl/