Op zoek naar een betrokken VvE beheerder voor uw kleine VvE? Dan bent u aan het juiste adres.

Met mijn ruime ervaring met VvE beheer door het opzetten van VvE beheer bij Ymere, mijn 6 jarige deelname voor het onderhoud aan het bestuur van een middelgrote VvE en ook ruim 2,5 jaar ervaring als voorzitter van een kleine VvE waarin ik woonde, heb ik dit nu ook professioneel opgepakt. 

Ik richt me met name op het VvE beheer van een kleine VvE waarbij een stukje persoonlijke betrokkenheid, een duidelijk en altijd bereikbaar aanspreekpunt. Voordeel? Je komt niet in de molen bij een groot bedrijf terecht waarbij je ook nog de kans hebt dat de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op een doordeweekse dag wordt gehouden en niemand persoonlijk komt opdagen.

Iedereen heeft het druk, dus is het wellicht leuk om juist aan de Algemene Ledenvergadering een jaarlijkse borrel te koppelen en dit dus in de avonduren te organiseren. Het organiseren van de Algemene Ledenvergadering hoort in het pakket, maar de borrel en of locatie kan ik desgewenst eveneens regelen. 

Lijkt dit je wat? Ook behoefte aan een betrokken VvE beheerder die meedenkt ook met de kleine futiliteiten? Dan biedt ik hierin de oplossing.

Wat kan ik voor u betekenen?

- het bijhouden van de administratie; controleren en verrichten betalingen,

- ondersteuning bij onderhoud; opvragen offertes, begeleiding uitvoering,

- het opstellen van een jaarbegroting,

- het voorbereiden en organiseren van de Algemene Ledenvergadering,

- verslaglegging vergadering.